Ginger Chickenwings

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Kippenvleugels.jpg

Ingrediënten

  • 10 cm verse gember
  • 2 teentjes knoflook
  • 6 el sojasaus
  • 1 el chilisaus
  • 1 el oestersaus
  • 1 el bruine basterdsuiker
  • 20 kippenvleugels (tv -sticks)

Bereiding

  • Schil de gemberwortel en rasp hem fijn
  • Pel de teentjes knoflook en snijd ze fijn
  • Roer de gember, knoflook, suiker, soja-, oester- en chilisaus met één eetlepel water door elkaar
  • Spoel de kippenvleugels af en dep ze goed droog
  • Wentel ze door de marinade en laat minimaal 1 uur in de koelkast staan
  • Verwarm de oven voor op 180 graden 
  • Leg de kippenvleugels op een rooster boven een druipbak en bak ze in ongeveer 35 minuten gaar en knapperig

 

info-2-24.jpgLekker met een pikante dipsaus