Kaastaart met tomaat en olijven

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Ingrediënten

  • 6 plakken bladerdeeg (diepvries)
  • 4 eieren (M)
  • 200 gr MonChou pan en oven 
  • 200 gr pittige kaas geraspt (bijv. Parrano)
  • 3 eetlepels paneermeel
  • 500 gr cherrytomaten 
  • 75 gr groene olijven

Benodigdheden

  • Quichevorm Ø 26 cm, ingevet

Bereiding

  • Oven voorverwamen op 200 °C. 
  • Bladerdeeg laten ontdooien. 
  • Eieren loskloppen met MonChou en kaas. 
  • Quichevorm bekleden met bladerdeeg. 
  • Bodem inprikken met vork en bestrooien met paneermeel. 
  • Tomaatjes schoonmaken. 
  • Olijven en tomaatjes door kaasmengsel scheppen en in vorm schenken. 
  • Taart in ca. 30 minuten in midden van oven gaarbakken. 

Lekker met

  • gemengde groene salade en balsamicodressing.