Ham-Brietaartjes

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Ingrediënten

  • 100 gr Val D'Ancenis Brie
  • 6 plakjes bladerdeeg, ontdooid
  • 1 ei (M)
  • 2 el slagroom
  • 1 el bloem
  • 75 gr achterham, fijngesneden
  • 1 tl gedroogde oregano
  • Peper & zout

Benodigdheden

  • Mini muffin vorm (24)

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200ºC
  • Snijd de kaas in kleine stukjes
  • Snijd de plakjes elk in vieren en verdeel de plakjes met de bebloemde zijde naar beneden in de holletjes van de muffinvorm
  • Klop het ei met de slagroom en de bloem los. 
  • Voeg de ham, de kaas, de oregano, peper en zout naar smaak toe.
  • Verdeel het mengsel over de muffinvorm
  • Bak de taartjes in 15-20 minuten mooi goudbruin