Kaas-tomaatkoekjes

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Ingrediënten

  • 5 plakjes roomboterbladerdeeg, ontdooid
  • 50 gr zongedroogde tomaten
  • 100 gr belegen Goudse kaas, geraspt
  • ½ theelepel cayennepeper
  • 1 eetlepel paprikapoeder

Voorbereiding

  • Bladerdeeg op werkvlak uitspreiden. 
  • Intussen tomaatjes fijnhakken en met geraspte kaas en cayennepeper mengen. 
  • Kaasmengsel over deegplakjes verdelen. 
  • Deegplakjes oprollen en direct verdergaan met 'bereiding' of rolletjes voor later gebruik strak in plasticfolie verpakken en in diepvries leggen. 

Bereiding

  • Oven voorverwarmen op 200 °C. 
  • Bevroren deegrolletjes eerst iets laten ontdooien. 
  • Rolletjes elk in 8 plakken snijden. 
  • Deegrondjes naast elkaar op met bakpapier beklede bakplaat leggen en licht met paprikapoeder bestrooien. 
  • In midden van oven kaaskoekjes in 12-15 min. bruin en gaar bakken.