Aardappeltortilla 

Rating: 4 sterren
1 stem

Ingrediënten

  • 1 zoete ui
  • olie
  • 450 gr aardappelschijfjes
  • 5 eieren
  • 2 tl mexicaanse kruiden
  • Zout & Peper

Bereiding

  • Pel de ui en snijd deze in ringen
  • Verhit olie in een pan, en fruit hierin de uiringen 10 min op een zacht vuurtje. Laat de ui niet bruin worden!
  • Schep de aardappelschijfjes erdoor en fruit deze enkele minuten mee.
  • Klop in een ruime kom de eieren met de Mexicaanse kruiden los.
  • Schep het aardappelmengsel uit de pan en door het eimengsel.
  • Doe olie in de pan en bak de omelet ong. 5 minuten, totdat de onderkant goudbruin is. 
  • Laat de tortilla op een deksel glijden en keer hem vervolgens in de pan.
  • Bak ook de andere kant in enkele minuten goudbruin.
  • Laat de tortilla afkoelen.

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb